Orea
Door: Laurelin
Blijf op de hoogte en volg Laurelin
05 Maart 2007 | Griekenland, Athene
Mijn liefde voor Griekenland groeit bovendien echt met de dag en vooral nu ik ook een glimps op heb gevangen van wat onbebouwd gebied en van de lieftallige zee.
Ik heb echt veel plezier met mijn accent omdat niemand kan raden waar ik vandaan kom, maar iedereen het probeert. Daar moet ik natuurlijk nog even aan toevoegen dat het Engels praten nu echt automatisch gaat en echt makkelijk. En jaja, ik leer echt wel een paar woordjes Grieks.
Och jee, het is echt zo fijn om anderen te helpen met de weg vinden hier en om ze alle informatie door te spelen die je hebt.
Sorry, geen foto's nu, maar die komen snel.
dag dag, ta ta...ik denk aan iedereen en mis jullie ook stiekem!
05 Maart 2007 - 18:02
R.:
De tram heb je genomen én er wordt enorm met je geflirt. Ik hoef dus niet meer langs te komen. :D -
05 Maart 2007 - 18:40
Edwin:
Way to go Supervrouw -
05 Maart 2007 - 18:57
Arwen:
Lyrisch! :)
05 Maart 2007 - 19:31
Mam:
wat is hier nog aan toe te voegen behalve: en ze leefde nog lang en gelukkig. wat klinkt dat allemaal super en misschien maar goed dat je het niet leuk vond op je vorige adres -
05 Maart 2007 - 20:43
PP:
Dat klinkt beter dan huissloofje spelen.
05 Maart 2007 - 22:26
Anne-Sophie:
Tjonge, ik voel de positiviteit werkelijk híer. Ik ben zo blij voor je dat het nu meezit! -
06 Maart 2007 - 10:45
Rowan:
:-D -
06 Maart 2007 - 17:45
Iris:
Ik wordt er bijna blij van! Maar helaas, het weer hier is toch te deprimerend... zucht -
06 Maart 2007 - 19:19
Ananja:
He-he, nou, dat heb je verdiend!!Je sprankelt weer lekker vanaf het scherm! Fijn! Have fun!
Ananja -
08 Maart 2007 - 20:46
Buuf Janneke:
fijn dat je geniet ,geniet maar elke dag meer,groejes van ons. -
11 Maart 2007 - 09:17
Ynepien:
Dat klinkt heel wat beter!!!! Ik hoop dat het vanaf nu alleen maar nog leuker wordt. Niet met teveel knappe jongens aanpappen he, je weet een of twee tegelijk is ook wel genoeg.
kus mij en Henk-jan